NIO för företag
NIO Företagsleasing

NIO som tjänstebil

NIO Subscription, som företagsleasing, erbjuder mer flexibilitet och tillgänglighet. Ni kan välja mellan ett flexibelt, månadsabonnemang, eller ett årligt abonnemang med lägre månadskostnad. Hur som helst får ni er tjänstebil inom några veckor.

Flexibel vagnparkslösning

Abonnemangsmodellen är gjord för att passa era behov, oavsett om det är att tillfredsställa kortsiktiga behov eller som en tjänstebil på lång sikt, eller en kombination av de två för en skräddarsydd lösning. Prata med en NIO Key Account Manager för att hitta den bästa lösningen för din flotta.

Bekymmersfritt

Försäkring, underhåll och vinterdäck levereras som standard med alla abonnemangsfordon för att skapa en bekymmersfri användarupplevelse. Beställer du före den 31 december ingår även gratis leverans/hämtningsservice i paketet.

NIO Fleet Management

Som företagsanvändare ger verktyget Fleet Management Tool din vagnparksansvarige översikt och möjlighet att redigera och hantera alla NIO Subscription-bilar i din vagnpark. Verktyget ger vagnparksansvarig person på företaget en snabb och enkel överblick över bilar, förare och fakturering. Fleet Management Tool är nu tillgängligt, kontakta oss här för att lära dig mer.

3 sätt att beställa NIO till din vagnpark

Beställ direkt på NIO.com

Beställ din NIO direkt här, välj Företag, logga in och hitta rätt NIO-modell för dig. Du kan fortfarande kontakta NIO för att lära dig mer om våra bilar och affärserbjudanden.

Kontakta en NIO Key Account Manager

Kontakta oss här för att upprätta ett ramavtal och få skräddarsydda erbjudanden. En Key Account Manager från ditt område kommer att kontakta.

Leasa en NIO

Om du är intresserad av leasing finns detta via NIO:s leasingpartners. För mer information, se FAQ eller kontakta med en Key Account Manager.

Har du frågor? Vi finns här för att hjälpa dig.

NIO Subscription

Vad är skillnaden mellan NIO Subscription och traditionell leasing?

NIO Subscription är mer flexibelt än leasing. Beroende på typ av kontrakt, månadsvis eller årsvis, är det lättare att säga upp kontraktet. Ett månatligt abonnemangsavtal kan sägas upp inom en ledtid på 14 dagar före månadens slut. Jämfört med operationella leasing- och finansieringskontrakt är det mindre skyldigheter och det är lättare att byta fordon. Den månatliga abonnemangsavgiften täcker nästan alla kostnader som försäkring, skatt, planerat underhåll eller normal användning av däck.

Vad är skillnaden mellan NIO Subscription och andra abonnemang?

NIO Subscription är innovativt på många sätt. Förutom unika bilar och laddningslösningar, flexibilitet och prissättning baserad på bilens ålder, erbjuder NIO en bekymmersfri helhetslösning, och ger användarna tillgång till NIO: community och lojalitetsprogram.

Levereras alla NIO Subscription med nya bilar?

NIO Subscription erbjuder både nya och begagnade bilar och alla bilar prissätts baserat på ålder och skick.

Hur många kilometer ingår?

I NIO Subscription ingår 1 250 km per månad. Om du behöver längre körsträcka finns extra kilometer tillgängligt till rimliga villkor. I framtiden kommer fler alternativ för månatlig körsträcka att bli tillgängliga.

Vem kan prenumerera på en NIO som B2B-kund?

Små och stora företag med organisationsnummer kan registrera sig som NIO företagsanvändare. En enskild firma behöver ett momsnummer för att registrera sig som NIO företagsanvändare. Enskilda företagare utan momsregistreringsnummer måste registrera sig som privatanvändare.

Behöver jag abonnera på ett batteri separat?

NIO BaaS (Battery as a Service) är en del av prenumerationsavtalet.

Leasing

Kan jag leasa en NIO som B2B-kund?

För att leasa en NIO via ett tredje parts leasingbolag, vänligen kontakta en av NIO: leasingpartners, eller beställ via deras hemsida. Om du inte vet om din leasingpartner erbjuder NIO, vänligen kontakta en Key account manager på NIO via detta formulär.

Partners i Sverige inkluderar LeasePlan.

Generellt sett är NIO Subscription en typ av fullservice-leasing med mer flexibilitet, eftersom alla kostnader är inkluderade och uppsägningen görs enklare.

Behöver jag teckna ett batteri utöver leasingavtalet?

Ja, BaaS blir ett separat abonnemang för leasingbolaget. För slutanvändaren kommer leasingen att omfatta både bilen och batteriet.

Debiteras BaaS separat vid leasing av bilar/bil?

Ja, BaaS kommer att faktureras separat till leasingbolaget. Som användare kontaktar du leasingbolaget för eventuella faktureringsfrågor.

Kontakta oss

NIO Key Account Managers är tillgängliga att prata om din vagnpark. Fyll i formuläret för att bli kontaktad av någon i ditt område.*

Select
+49
+45
+31
+46
+47

Inkludera hela adressen (gata, nummer, postnummer, & kommun)

Hur stor andel bilar i vagnparken är elektriska?

Berätta gärna så mycket som möjligt om din vagnpark och dina förväntningar.

* Genom att skicka in den person- och företagsinformationen som nämns ovan, accepterar jag att bli kontaktad av NIO (NIO Nextev Sweden AB) via telefon och e-post för uppföljning av min begäran. Dessutom samtycker jag uttryckligen till att få den senaste informationen från NIO om NIO:s produkter, evenemang, tjänster och erbjudanden via e-post. Jag samtycker också till att NIO får dela mina personuppgifter med andra NIO Group-företag (såsom NIO GmbH, Montgelasstrasse 14, 81679 München, Tyskland) så att de också kan skicka mig den senaste informationen då och då. Jag förstår att jag kan återkalla detta samtycke när som helst utan anledning och med verkan i framtiden. Jag kan hitta mer information om behandlingen av mina personuppgifter i integritetsmeddelandet