EL6. Geniet van het leven.
Een slimme elektrische allround SUV die klaar staat om elk mooi moment met je te vieren. De dynamische houding van de EL6 onderstreept met trots zijn uitstraling. Een veelzijdige metgezel. Klaar om het leven te ontdekken. Klaar om nieuwe ervaringen op te doen. Samen met jou.

Energieverbruik volgens gecombineerde technische schattingen:
20,4 - 22,1 kWh/100 km; CO2-emissies gecombineerd: 0 g/km*

*Voorlopige gegevens actieradius. Het werkelijke verbruik wordt weergegeven nadat
de certificering volgens WLTP is voltooid.

Imposant en krachtig

Exterior

Imposant en krachtig

De EL6 geeft als nieuwste model uitdrukking aan NIO's ontwerp-DNA
met nog meer puurheid, verfijning en progressie in zijn vorm.

Brede schouders en een strakke taille demonstreren het vooruitstrevende profiel en sterke karakter in het DNA van de EL6. De lange wielbasis en korte overhangen laten kracht en sportiviteit mooi tot uitdrukking komen.

4.854mm

Lengte

1.995mm

Breedte

1.703mm

Hoogte

2.915mm

Wielbasis

Designed voor AD

Designed voor AD

De toekomst is aangebroken. En alles aan het ontwerp is geïntegreerd met technologieën die de dagelijkse ervaring verbeteren. Met een speciale Watchtower-Sensor-Layout geïntegreerd in de daklijn, compleet met LiDAR. De voorkant is gestyled in een X-Bar-design, dat synoniem is met het NIO ontwerp-DNA.

Auto-Flush-
deurgrepen

Capacitieve verzonken deurgrepen en Soft-Close-deuren om elegant en moeiteloos in en uit te stappen.

Flush windows

De zijruiten sluiten vlak aan op de B- en C-stijl en creëren zo een doorlopend en zuiver oppervlak.

Onzichtbare
achterruitenwisser

De achterruitenwisser is geïntegreerd in de spoiler, voor een onbelemmerd zicht naar achteren en een minimalistisch, klassiek ontwerp.

Gestyled en expressief lichten aan,
mensen kijken om

De Double-Dash LED-dagrijverlichting, adaptieve Matrix LED-koplampen en Air Curtains werken harmonieus samen en creëren een betoverende visuele symfonie. De dynamische LED-richtingaanwijzers onder de buitenspiegels vormen een geraffineerd designelement en zijn onzichtbaar totdat ze nodig zijn.

Slimme verlichting, veilig reizen

Slimme verlichting, veilig reizen

De adaptieve Matrix LED-koplampen bevatten talrijke ultrafelle leds van micronformaat, die apart worden aangestuurd voor een nauwkeurige lichtregeling, waarbij de verlichting vanzelf op de wegomstandigheden wordt afgestemd.

Adaptief grootlicht
illumiBlade-achterlicht

illumiBlade-achterlicht

Het slanke illumiBlade-achterlicht en het centrale remlicht omlijsten een mooi gevormde en aansprekende achterkant, die de auto onmiskenbaar tot een NIO maakt.

Druk jezelf uit in kleur

10 carrosseriekleuren geïnspireerd op de diverse luchten wereldwijd, waaronder een nieuwe kleur die exclusief is voor de EL6: Galaxy Shadow.

Druk jezelf uit in kleurGalaxy ShadowCloud WhiteStratosphere BlueAirspace BlueSouthern StarSunlight GoldLuminous OrangeArctic GreenStar GreyDeep Black

Galaxy Shadow

Eenvoud is het nieuwe raffinement

Interior

Eenvoud is het
nieuwe raffinement

Het interieur lijkt op een open maar tegelijkertijd knusse, tweede woonkamer. Het dak wordt verlicht door het royale glazen panoramadak, dat opengaat, waardoor een enorm daglichtoppervlak van 1 ㎡ ontstaat, dat je over een lengte van maximaal 707 mm kunt openen. Zo haal je de buitenwereld binnen en creëer je onderweg een gevoel van licht en vreugde.

De EL6 biedt 4 interieurkleuren geïnspireerd op natuurlijke aardetinten: Onyx Black, K2 Gray, Sepia Brown, en de exclusieve nieuwe interieurkleur: Warm Gravel.

De EL6 biedt 4 interieurkleuren geïnspireerd op natuurlijke aardetinten: Onyx Black, K2 Gray, Sepia Brown, en de exclusieve nieuwe interieurkleur: Warm Gravel.Warm GravelSepia BrownK2 GreyOnyx Black

Warm Gravel

Gepolijst en praktisch

Puur in esthetiek, vooruitstrevend in functionaliteit: elk oppervlak is doelbewust vormgegeven. Vorm en functie komen beide volledig tot hun recht.

Ontdek de interieurmaterialen
Slimme onzichtbare luchtroosters De luchtroosters zijn naadloos geïntegreerd, voor een opgeruimd aanzicht en om magische ervaringen te creëren.

Slimme onzichtbare luchtroosters De luchtroosters zijn naadloos geïntegreerd, voor een opgeruimd aanzicht en om magische ervaringen te creëren.

Interieurelementen Het interieur met metallic effect en delicate satijntexturen accentueert de verfijning van de ruimte. Materialen komen uit verantwoorde bronnen en versterken het raffinement.

Interieurelementen Het interieur met metallic effect en delicate satijntexturen accentueert de verfijning van de ruimte. Materialen komen uit verantwoorde bronnen en versterken het raffinement.

Draadloos opladen Kleine dagelijkse gemakken zijn belangrijk. De draadloze oplader (40 W) zit naast de bestuurder en laadt tijdens het rijden mobiele apparaten op.

Draadloos opladen Kleine dagelijkse gemakken zijn belangrijk. De draadloze oplader (40 W) zit naast de bestuurder en laadt tijdens het rijden mobiele apparaten op.

Ultra-Fit comfortstoel

Ultra-Fit comfortstoel

NIO's eigen premium stoelplatform dient om het lichaam perfect te ondersteunen waar dat het meest nodig is om een comfortabele en gezonde houding te garanderen. De voorstoelen met Duits AGR-certificaat (Aktion Gesunder Rücken) zijn gemaakt voor comfortabele ervaringen tijdens het dagelijkse woon-werkverkeer en op lange ritten.

Eindeloos configureerbaar,
op maat gemaakt voor jou

De voorstoelen zijn 20-voudig verstelbaar, waardoor de zitervaring kan worden aangepast aan elke behoefte voor alle lengtes en posturen.

De premiumselectie voor iedereen

De tweede generatie Lounge-passagiersstoel biedt de gebruiker een nieuw niveau van ontspanning en sereniteit. Met verwarming in drie zones voor de rugleuning, zitting en beenondersteuning en een 22-voudige verstelling is de gebruiker slechts één aanraking verwijderd van de rust van de Lounge-modus en ligpositie.

3-delige Loung Set

Ruime achterbank,
Ultiem comfort

De EL6 is ontworpen voor veel ruimte en heeft een ongekende breedte van 1.538 mm, genoeg voor drie personen achterin. Oppervlakken rondom de gebruiker zijn zacht bekleed, terwijl de lange zitting een ultiem comfort biedt. De rugleuningen zijn elektrisch verstelbaar, wat betekent dat passagiers achterin dezelfde ontspannende en comfortabele ervaring kunnen hebben.

Ruime achterbank, Ultiem comfort
Flexibele opbergruimte

Flexibele opbergruimte

Geschikt voor jouw avonturen

Explore More

Ultieme veelzijdigheid,
klaar om de wereld te verkennen

Daarnaast kan de EL6 met de optionele elektrisch uitklapbare trekhaak aanhangwagens tot 1.200 kg trekken.
Dakdragers zijn subtiel geïntegreerd in de daklijn om een discrete en geschikte oplossing te bieden om bijv. een dakkoffer te vervoeren. Met een maximale daklast van 75 kg kan je op de EL6 alle sportuitrustingen meenemen die nodig zijn voor het avontuur.
Ultieme veelzijdigheid, klaar om de wereld te verkennen

Digital Experience

Tweede generatie
digitale cockpit

Uitgerust met Banyan - NIO's Smart Digital System - levert NIO's tweede generatie digitale cockpit meer AI-rekenkracht en een snellere grafische en multimediale verwerking dan ooit.

Het 12,8-inch AMOLED centrale display met hoge resolutie staat centraal in het interieur.
Het 12,8-inch AMOLED centrale display met hoge resolutie staat centraal in het interieur.Het aanraakscherm zweeft gracieus boven de middenconsole en is logisch ingedeeld, zodat u de talrijke functies en opties eenvoudig kunt selecteren en aanpassen.
HDR touch display achter
HDR touch display achter Technologie zit niet alleen voorin. Achterin bedient het 6,6-inch HDR touch display functies als de airconditioning, stoelverstelling, verwarming, ventilatie en massage achterin, alsmede de mediaspeler.
NOMI
NOMI is uw digitale spraakassistent. Gebruik makend van de enorme rekencapaciteit in de auto, leert NOMI voortdurend bij en is hij tot steeds meer in staat.
Enhanced Head-up Display
Enhanced Head-up Display Het Enhanced Head-up Display heeft een 9,3-inch scherm dat wordt geprojecteerd in de zichtlijn van de bestuurder. Het geeft alle belangrijke informatie, waardoor de bestuurder minder wordt afgeleid van de weg. Met 260.000 kleuren, slim geregelde achtergrondverlichting en instelbare beeldhoogte is het head-up display een uitstekend hulpmiddel op uw dagelijkse ritten.

PanoCinema

Trakteer jezelf op een meeslepende audiovisuele ervaring.

Waterfall
Ambient
Lighting

Het interieur van de EL6 is prachtig gedecoreerd met zachte verlichting. Kies uit 256 kleuropties en 10 kleurthema's of kalmerende ademende en ritmische effecten om in een smaakvolle atmosfeer te reizen.

Het 7.1.4
Immersive
Sound System

Het Immersive Sound System heeft 23 luidsprekers met een uitgangsvermogen van 1.000 W, zorgvuldig verdeeld in het interieur voor een wervelende geluidservaring. Dolby Atmos en Direc Pro-geluidsalgoritmen maken de geluidsbeleving dynamischer om je dichter bij de muziek te brengen, precies zoals de artiest het bedoeld heeft.

Ontwikkeld voor hoge prestaties

Performance and Security

Ontwikkeld voor
hoge prestaties

Het efficiënte, slimme next-gen elektrische aandrijfsysteem
heeft de SiC-voedingsmodule, een 150 kW inductiemotor
vóór en een 210 kW permanente magneetmotor achter om
het stroomverbruik te optimaliseren.

529 km

WLTP geschat *

4,5s

0-100 km/h **

34,5m

100-0 km/h **

0,25

Cd

*De actieradius wordt gesimuleerd met een accu van 100 kWh. "*Voorlopige gegevens. In afwachting van homologatie."
**"De acceleratie- en remwaarden berusten op de technische testresultaten, die kunnen variëren vanwege verschillende soorten wegen, weers- en wegomstandigheden, accuniveau, belading en banden, en zijn daarom alleen ter informatie."

Carrosserie van hoogwaardig staal en aluminium

De carrosserie van de EL6 is ontworpen om te voldoen aan de strenge vijfsterren EURO NCAP-normen en heeft een hybride constructie uit hoogwaardig staal en aluminium. De aluminium mega-casting-technologie wordt toegepast op de achtervloer en zowel de C- als de D-stijl, waardoor de carrosserie 30% lichter is. Dit resulteert in een lichtere, maar sterkere constructie en meer ruimte voor alle inzittenden.

Carrosserie van hoogwaardig staal en aluminium

High-Performance NIO-remklauwen met 4 zuigers

De zelf ontwikkelde remklauwen, gegoten uit één stuk aluminium, zijn 10% stijver en 25% lichter met een lagere onafgeveerde massa, hogere remlineariteit en snellere reactietijden.

High-Performance NIO-remklauwen met 4 zuigers

Uitstekende chassisprestaties

De EL6 heeft 9 rijmodi: 5 basismodi en 4 modi voor specifieke gevallen.

Sport+*

De ultieme focus op prestaties. 0-100 km/h in 4,5 seconden

NIO Assisted and Intelligent Driving (NAD)

NIO Assisted and Intelligent Driving (NAD)

Het is onze visie om van de auto een veilige, comfortable leefruimte te maken. NIO heeft de full-stack NAD-technologie gelanceerd met perceptie-algoritmes, lokalisatie, controlesystemen en platformsoftware die intern is ontwikkeld. NAD zal geleidelijk ook leren van praktijkervaring op snelwegen, stadsgebieden, parkeren en accuwissels voor een veiligere, meer ontspannen ervaring met intelligent rijden van A naar B.

AQUILA

AQUILA

NIO Aquila Super Sensing beschikt over 33 krachtige sensoren, waaronder een ultralange-afstands hogeresolutie LiDAR, zeven 8MP hoge-resolutie camera's, vier 3MP lichtgevoelige camera's, een ADMS (Advanced Driver Monitoring System), vijf millimeter-golf radars, 12 ultrasone sensoren, GPS en IMU. NIO Aquila herdefinieert de standaard van intelligente rijsensorsystemen in productiemodellen.

User benefits voor alle aankopen

Users ontvangen per maand 2 coupons voor het wisselen van accu's. Deze coupons kunnen worden opgespaard en blijven gedurende 24 maanden geldig. Bovendien kunnen de coupons wereldwijd worden gebruikt. Het uitgeven van de coupons zal starten nadat de gratis wisselperiode is afgelopen

20% korting op je thuislader. Korting wordt automatisch verrekend.

5 jaar garantie en mobiliteitsservice

10.000 NIO Points voor nieuwe users
12.000 NIO Points voor users met een referentie

Users ontvangen gratis een kabel type-2 (22kW) en een gratis draagbare kabel bij aankoop.

*1 Sommige functies zijn mogelijk niet onmiddellijk beschikbaar wanneer het voertuig wordt afgeleverd. Deze functies worden geleidelijk beschikbaar via draadloze firmware-updates.

*2 De beschreven NAD dient alleen als hulpmiddel en kan de controle door de bestuurder niet volledig vervangen of omgaan met alle mogelijke verkeers-, weers- en wegomstandigheden. De bestuurder moet altijd alert blijven en, afhankelijk van de omstandigheden, tijdig ingrijpen of de controle overnemen. De NAD moet met de nodige voorzichtigheid worden gebruikt in lastige verkeerssituaties, bij slecht weer of speciale wegomstandigheden.

*3 Met een 100 kWh batterij op basis van WLTP. In afwachting van homologatie. De acceleratiecijfers berusten op de technische testresultaten, die kunnen variëren vanwege verschillende soorten wegen, weers- en wegomstandigheden, accuniveau, belading en banden, en zijn daarom alleen ter informatie.

*4 Video toont speciale opties.

*5 Video toont opties die niet beschikbaar zijn in de EU.

*6 Foto's tonen opties die niet beschikbaar zijn in de EU.

*7 De beschrijvingen zijn gebaseerd op de topconfiguraties van de EL6. Afhankelijk van verschillende versies, worden bepaalde configuraties niet voorzien of aangeboden als opties.

*8 Bepaalde configuraties zijn niet standaard als het voertuig van de productieband af rolt, maar zijn verkrijgbaar als opties.

*9 De werkelijke productieauto kan afwijken van de configuratie en afbeeldingen. Derhalve prevaleert de informatie die gepubliceerd is ten tijde van de orderplaatsing.