Smart Elektrisk Tourer – res in i framtiden.
Ägna dig åt din passion, tillfredsställ din nyfikenhet, var spontan. Lämna stadslivets stress och ge dig ut på äventyr, till nya landskap och nya upplevelser.

Energiförbrukning enligt WLTP kombinerade data: 19,3 - 21,6 kWh/100 km;
sammanlagda CO2-utsläpp: 0 g/km

Res med stil

Exterior

Res med stil

Sofistikerad, progressiv och extremt mångsidig. ET5 Touring är den första tourern med NIO:s formspråk.

Följ inte trenden – var trenden

Proportioner som drar till sig blicken. En mjukt designad taklinje som formar sig vackert baktill. Formgiven för sitt syfte och tourersiluetten har aldrig varit så snygg som nu. Den följer ingen trend. Den är trenden.

4.790mm

Längd

1.960mm

Bredd

1.499mm

Höjd

2.888mm

Hjulbas

Skapa skönhet överallt

Den senaste tekniken, komprimerad till sin essens, i en atletisk tourer. Funktionellt pålitlig, smidig och väldigt snygg – ET5 Touring är i en helt egen klass.

Uttryck dig med färg

10 exteriörfärger inspirerade av olika himmelsfärger världen över, inklusive årets NIO-färg 2023, Sunlight Gold.

Uttryck dig med färgArctic GreenStratosphere BlueSunbathe YellowFirst Light KissSunlight GoldLuminous OrangeAirspace BlueDeep BlackCloud WhiteStar Gray

Arctic Green

Fler detaljer

Se galleri
Interiören lyses upp av det vidsträckta panoramasoltaket i glas. Den ger en extremt stor dagsljusyta på 1,35 ㎡, så du får in hela omvärlden i kupén och en bilresa med en känsla av ljus och glädje.
1.35m2

Ultrastort glastak

Interiören lyses upp av det vidsträckta panoramasoltaket i glas. Den ger en extremt stor dagsljusyta på 1,35 ㎡, så du får in hela omvärlden i kupén och en bilresa med en känsla av ljus och glädje.

Intelligent dimning av glastaket

Interior

Tillräckligt öppen och flexibel
för att rymma allt du vill ha med dig

Teknik och estetik finns inte bara på ET5 Tourings utsida. Djupa färger, nya material, sportig stil och omslutande kabin skapar ett fritt utrymme, öppet och flexibelt nog att få rum med allt du vill i packning.

Fyra jordinspirerade teman för interiören

ET5 Touring har fyra interiörteman, alla inspirerade av naturliga jordfärger.

Ge dig ut på vägen med dina närmaste

Frihet att utforska. Det rymliga baksätet ser till att alla åker med högsta komfort. Utforska världen, sudda ut gränserna.

Oändliga möjligheter att skräddarsy som du behagar
Stort benutrymme

Ett magiskt utrymme för
att transportera allt

Med en enastående lastkapacitet, som möjliggörs av det extremt stora bagageutrymmet, samt med smart trelagersdesign och 4/2/4-delade säten, kan du transportera i princip allt du behöver för en resa.

Ultrastort bagageutrymme

Ultrastort bagageutrymme

Bagageutrymmets volym är normalt 450 liter och kan enkelt förstoras till 1247 liter när baksätena är fällda. Montera din utrustning för skidåkning, surfing eller camping i bilen utan kompromiss.

Fällbara baksäten, 4/2/4
Ytterligare bagageutrymme

Utöka möjligheterna

Konstruerad för äventyr utan några hinder och designad för att åka med stil.

Trailerläge

Med den elektriska dragkroken som tillval kan ET5 Touring dra lätta släpvagnar med en vikt på upp till 1 400 kg.

Takräcken

Takskenorna är subtilt integrerade i taklinjen för att ge en diskret men kraftfull lösning, som klarar utrustning som takboxar. Med en lastkapacitet på upp till 75 kg kan ET5 Touring transportera all sportutrustning som behövs för dina äventyr.

Bärbar ficklampa
för flera
ändamål

En bärbar ficklampa finns i lastutrymmet på ET5 Touring för att lysa upp bagageutrymmet under mörka förhållanden. Med ett enkelt klick kan ficklampan tas bort och enkelt hängas i ditt tält eller användas som belysning för utomhusaktiviteter.

Digital Experience

Andra generationens digitala kupé

Den andra generationens digitala kupé från NIO är utrustad med Banyan, den andra generationen av NIO:s smarta digitala system, som ger större AI-datakraft och snabbare grafik- och multimediabearbetning än någonsin tidigare.

Den 12,8-tums högupplösta AMOLED-mittskärmen har en central plats i kupén.
Den 12,8-tums högupplösta AMOLED-mittskärmen har en central plats i kupén. Pekskärmen svävar graciöst över mittkonsolen och är intuitivt utformad så att du enkelt kan välja och justera en mängd funktioner och alternativ.
NOMI
NOMI är din digitala röstassistent. NOMI drivs av de kraftfulla databearbetningsmöjligheterna i bilen och lär sig ständigt nya saker och får fler förmågor.

PanoCinema

Skäm bort dig själv med en uppslukande ljud- och bildupplevelse.

Digital
omgivningsbelysning

Kupén i ET5 Touring är vackert inredd med en genomgående mjuk belysning. Välj mellan 256 färgalternativ och 10 färgteman, samt undulerande och rytmiska effekter som lugnar och ger resan en smakfull stämning.

Rytmiska
högtalarhöljen

De rytmiska högtalarhöljena erbjuder en visuell undulationseffekt som dansar med musiken för erbjuda sinnena en symfoni.

7.1.4
Surround-ljudsystem

Surround-ljudsystemet har 23 högtalare med en uteffekt på 1 000 watt, omsorgsfullt utplacerade i kupén för en kittlande ljudupplevelse. Dolby Atoms- och Direc Pro-ljudalgoritmer lyfter dynamiken i lyssningsupplevelsen ytterligare och presenterar musiken på det sätt som artisten själv avsåg.

Genomgående hög prestanda

Performance and Security

Genomgående hög prestanda

Nästa generations högeffektiva smarta elektriska drivsystem från NIO är utrustad med en SiC-strömmodul och har en induktionsmotor på 150 kW fram och en permanentmagnetmotor på 210 kW bak för att optimera bilens energiförbrukning.

560km

WLTP *

4,0s

0-100 km/h **

33,9m

100-0 km/h **

0,25

CD

*Räckvidden simuleras med ett 100 kWh-batteri. Preliminära data. Slutlig certifiering väntar.
**Accelerations- och bromsspecifikationerna är baserade på tekniska testresultat. Dessa kan variera beroende på olika vägtyper, väder och vägförhållanden, batterinivå, lastning och däck, och används därför endast för referensändamål.

Robust aluminiumkarosskonstruktion

Karossen i ET5 Touring är konstruerad för att möta de höga femstjärniga C-NCAP- och E-NCAP-standarderna och har en höghållfast stål-aluminiumhybridkonstruktion med en utmärkt vridstyvhet på 32 000 N·m/grad. Teknik för integrerad gjutning av aluminium appliceras på det bakre golvet, vilket minskar kroppsmassan. Detta ger en lättare men starkare konstruktion och större utrymme för passagerarna.

Robust aluminiumkarosskonstruktion

Enastående chassiprestanda

9 körlägen

9 körlägen

ET5 Touring har 9 körlägen, inklusive 5 grundläggande och 4 scenariobaserade lägen.

Sport+*

Det ultimata fokuset på prestanda. 0–100 km/h på 4,0 sekunder

NIO Assisted and Intelligent Driving

NIO Assisted and Intelligent Driving

Att göra fordonet till ett säkert och fritt mobilt boende är vår vision. NIO har byggt upp fullstack-NAD-kapaciteten med perceptionsalgoritmer, lokalisering, kontrollstrategi och plattformsprogramvara som utvecklats internt. NAD kommer gradvis att täcka användningsområden för motorvägar, stadsområden, parkering och batteribyte för att möjliggöra en säkrare och mer avkopplande intelligent körupplevelse från punkt A till punkt B.

Användar fördelar för alla order köp

Som användare får du 2 serviceavgiftskuponger per månad. Kuponger kan sparas och är giltiga i 24 månader. Kuponger kan användas globalt. Utdelnigen av kuponger till användare kommer att starta efter att den kostnadsfria bytesperioden är slut

20% rabbat på hemmaladdar kommer att appliceras automatiskt.

5 års garanti och vägassistans

10,000 points för nya användare
12,000 points för nya användare med inbjudningskod

Användare får en gratis kabel typ-2 (22kW) och en gratis portabel kabel vid köp

*1 Vissa av funktionerna kanske inte är tillgängliga direkt när bilen levereras. Dessa funktioner görs gradvis tillgängliga via Firmware-Over-The-Air.
*2 NAD i beskrivningen är endast för förarassistans och kan inte helt ersätta förarkontroll eller hantera alla möjliga trafik-, väder- och vägförhållanden. Föraren måste vara uppmärksam vid behov och, beroende på omgivningen, ingripa i god tid eller ta kontroll. NAD bör användas med försiktighet i situationer med komplex trafik, dåligt väder eller särskilda vägförhållanden.
*3 Med en bil utrustad med ett 100 kwH-batteri. Preliminära data. Slutlig certifiering väntar. Accelerationsspecifikationerna är baserade på tekniska testresultat. Dessa kan variera beroende på olika vägtyper, väder och vägförhållanden, batterinivå, lastning och däck, och används därför endast för referensändamål.
*4 Video visar specialutrustning.
*5 Video visar utrustning som inte finns tillgänglig i EU.
*6 Bilder visar utrustning som inte finns tillgänglig i EU.
*7 Beskrivningarna är baserade på ET5 Touring med vissa konfigurationer. Beroende på olika versioner är vissa konfigurationer inte utrustade eller tillhandahålls som tillval.
*8 Vissa konfigurationer är inte standard när fordonet rullar ut från produktionslinjen, men finns som tillval.
*9 Det faktiska produktionsfordonet kan skilja sig från de konfigurationer som nämns ovan och på bilderna. Därför ska den information som publiceras vid orderbekräftelsen gälla.