NIO Promoties

placeholder

Gratis BaaS abonnement voor 6 maanden

Bij aankoop voor 30 september 2023 en met een verwachte levering uiterlijk 31 december 2023. BaaS abonnement is 6 maanden gratis inclusief batterijwissels en stroom tot en met het einde van 2023. Kies tussen een 75 kWh of 100 kWh batterij.

placeholder

Gratis accuwissel en power

Maak gebruik van onze USP en wissel de batterij bij ons Power Swap Stations zonder dat je betaalt voor de swap en elektriciteit tot het eind van 2023.Ontdek meer over de promoties voor alle NIO modellen.

placeholder

NIO Subscription Promoties


Geniet van de vele voordelen van NIO Subscription:

Wanneer je voor NIO Subscription kiest bij een NIO ET7 voor 30 september 2023 met een minimale duur van 12 maanden, profiteer je tijdelijk van een maandbedrag vanaf € 999.

Gratis batterijwissels tot eind 2023

2.000 NIO Points bij het afsluiten van je contract

3.000 NIO Points bij het afsluiten van je contract, gebruikmakend van een referral code

Er worden geen kosten gerekend voor het gebruik van data in de auto

20% korting op de Home Charger (exclusief installatie)

NIO App

Geniet van de NIO-Lifestyle en sluit je aan bij onze community met de nieuwste versie van de NIO-app.

Nieuwsbrief registratie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste updates over producten, diensten, evenementen en nieuws van NIO. *

alle velden zijn verplicht

Intentie modellen
ET7
EL7
ET5

* Door in te schrijven op de nieuwsbrief geef ik uitdrukkelijk toestemming om de nieuwste informatie van NIO (zoals NIO Netherlands B.V.) over NIO-producten, evenementen, diensten en aanbiedingen per e-mail te ontvangen. Ik ga er ook mee akkoord dat de NIO mijn persoonsgegevens doorgeeft aan andere bedrijven van de NIO-groep (NIO GmbH, Montgelasstrasse 14, 81679 Munich, Duitsland), zodat ook zij mij van tijd tot tijd de meest recente informatie kunnen sturen. Ik begrijp dat ik deze toestemming te allen tijde zonder opgaaf van reden en met onmiddellijke ingang in de toekomst kan intrekken. Meer informatie over de verwerking van mijn persoonsgegevens vind ik in de Privacyverklaring.